Om Os

Vi binder enderne sammen

Vi tilbyder erhvervslivet driftsikre og lønsomme systemløsninger til emballering, godsbeskyttelse og mærkning af gods. Vi leverer altid den rigtige kvalitet i forbindelse med vores varer og tjenester, og vores kunder betragter os som den bedste leverandør af sammenlignelige varer og tjenester.

Vi er unikke fordi vores løsninger og systemer opfylder kundernes behov, ikke bare hvad angår emballagematerialet til sikring af deres gods, men også pga. vores mangeårige viden og erfaring med at udvikle og specialkonstruere udstyr, der bruges til disse materialer og til kundens behov.

Samtlige produktapplikationer understøttes selvfølgelig af vores egne teknikere og udviklingsingeniører og af vores vedligeholdelses- og reparationsservice, der altid findes i nærheden af vores kunder.

Signode går forrest, når det gælder udvikling af emballageløsninger. Vi forsyner vores kunder med avancerede løsninger, der giver en øget effektivitet, forbedret godssikkerhed og reducerede omkostninger. Vi har i mere end 100 år været lydhøre over for industriens behov for driftsikre og lønsomme systemer til transportemballering, godsbeskyttelse og mærkning af gods.

Et sikkert, personligt og langsigtet valg.

Signodes servicekoncept bygger på at vi er mere personlige. Vælger I teknisk service fra Signode har I altid en og samme tekniker, som også er jeres kontaktperson. En opringning er det eneste som behøves for at I kommer i kontakt med jeres personlige servicetekniker.